Er du investeringsrådgiver?

Som investeringsrådgiver kan det være besværligt at indsamle nødvendige data om kunderne, og det kan være besværligt at give kunden en fornuftig rapportering om udviklingen i investeringerne.

Den typiske proces i investeringsrådgivningen er, at kunden medtager papirudskrifter fra sin bank til et personligt møde, hvor rådgiveren indsamler øvrige data ved at stille spørgsmål, og at kunden selv gennemfører de investeringsforslag, som rådgiveren giver, gennem sin bank.

Den viden om kundens investeringsprofil og -historik, som dermed ligger i banken, giver kundens bankrådgiver en unik mulighed for at sælge bankens egne produkter til kunden.

Når investorer investerer og sparer op gennem Fundmarket, ligger oplysningerne hos Fundmarket, og vi lever ikke af at rådgive eller at sælge bestemte produkter til kunden.

Vi lever heller ikke af at sælge kundens data til f.eks. annoncering.

Hos Fundmarket har kunden mulighed for at give kigge-adgang til en investeringsrådgiver, og desuden mulighed for at give adgang til ændringer af indkøbsliste, samt til at danne omlægninger.

Rådgiverplatformen

Som investeringsrådgiver får man desuden adgang til vores rådgiverplatform med udvidede rapporteringsmuligheder, samt mulighed for at foretage skyggeregistreringer af investeringer, som ikke er foretaget gennem Fundmarket, således at man kan give kunden et samlet overblik.

Åben platform

Fundmarket er en åben platform, som kan levere data til andre systemer, og dermed indgå i en større sammenhæng, som medtager flere dele af kundens økonomi.

Eksempler kan være pensionsrådgivning, omlægning af kreditforeningslån, forsikringer m.v.

Ophavsret © 2018 Fundmarket A/S. Alle rettigheder forbeholdes.